Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu
Hüsrev Paşa Mahallesi Ahmet Eren Bulvarı No65 Merkez/Bitlis
.

VİZYON

Zengin geçmişinden aldığı güçle kendisine emanet edilen öğrencileri; İnsan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, özgüvenli, demokratik değerleri ve milli kültürü özümsemiş, küresel düşünen, paylaşıma ve iletişime açık, teknoloji kullanımına yatkın, öğrenmeyi öğrenmiş mutlu bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, ilköğretim çağında bulunan her bireyin çağımızın gerektirdiği olanakları kullanarak, eğitim – öğretim görmek isteyeceği kurumlardan biri olmaktır.

NORMAL ÖĞRETİM

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.